Sajak Godi Suwarna







SERAT SADIKANTUN


Godi Suwarna



Jungjunan,
Aya bulan nu ngalangkang
Palebah genclang cisoca
Mèmèh ngeclak tina damis
Nyiram pepetètan simpè

Jungjunan,
Rènghap angin humarèwos
Ngedalkeun saban kasono
Ka salira nu nyalingker
Sapengkereun langit wening

Jungjunan,
Ti barang salira miang
Mung kantun halimun liwung
Nu nyarengan ieu ringkang
Kumareumbing muru jempling

Jungjunan,
Nu miang kantun aweuhan
Lembur janten semu nguyung
Tapak lacak salira nyampak di dieu
Dina kalbu nu ngulawu




Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Sajak Godi Suwarna"

Post a Comment